Poliisi nappasi Fuengirolassa murtovarkaan ja huumekauppiaan

 

Poliisin haaviin jäi Fuengirolassa melkoinen rikollisperhe. Tapahtumat sattuivat maaliskuun viimeisenä päivänä, kun poliisi pääsi murtoja tehtailleen miehen jäljille.

Lippisvarkaana tunnettu mies jäi kiinni tehtailtuaan lähes 30 murtoa lippalakkiin ja kasvomaskiin verhoutuneena Fuengirolassa. Murtosaalis mukanaan hän pakeni aina paikalta tehokkaalla sähköpotkulaudalla.

Poliisi sai miehen lopulta kiinni ja pidätti hänet. Varkaalta löytyi hallustaan myös 100 grammaa hasista. Samassa yhteydessä poliisi pidätti myös hänen veljensä, koska tästä oli annettu kansainvälinen etsintäkuulutus huumekauppaan liittyen.

Pidätysten jälkeen poliisi teki etsinnän veljesten asuntoon, josta löytyi melkoinen jättipotti: neljä muuta perheenjäsentä pidätettiin, asunnosta takavarikoitiin 250 kiloa hasista sekä joitain murtojen yhteydessä varastettuja tavaroita.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...