Fuengirola isännöi Andalusian liigaa

 

Kyseinen turnaus on Andalusian liigan kolmas ottelukierros. Pelit pelataan Fuengirola LIONSin kotikentällä Santa Fen stadionilla. LIONS-organisaatiosta mukana ovat luonnollisesti kaikki kolme joukkuetta: Barona, Vikings ja Latin Team.

Ensimmäinen ottelu käynnistyy lauantaina 15.1. klo 9.30. Ensimmäinen kotijoukkue nähdään kaukalossa klo 12.30, kun Vikings kohtaa Bulldogsin. Heti perään Baronaa saa vastaansa Sancti Petrin.

Lauantai-iltana klo 18.30 Barona pelaa vielä Gorilasia vastaan, ennen kuin illan viimeisessä ottelussa klo 20 kohtaavat Fuengirolan Vikings ja Latin Team.

Sunnuntaina pelataan kolme ottelua, joissa jokaisessa on mukana fuengirolalaisväriä. Ensimmäisessä ottelussa klo 9.30 vastakkain ovat Barona ja Piratas, toisessa ottelussa klo 11 Vikings ja Sancti Petri. Turnauksen päätösottelussa pelataan jälleen paikallishegemonian hengessä, kun vastakkain ovat Fuengirolan Latin Team ja Barona.

Ennen viikonlopun turnausta sarjan ainoat tappiottomat joukkueet ovat Fuengirola LIONSin kaikki kolme joukkuetta. Epätasaisesta otteluohjelmasta ja yhden ottelun siirtämisestä johtuen joukkueilla on kuitenkin hyvin erilaiset määrät pelejä.

Sarjapisteitä on kerännyt eniten Sevilla HL, joka on saanut viidestä ottelusta kasaan 12 pistettä. Toisena ja kolmantena ovat Fuengirolan Vikings ja Latin Team, joilla molemmilla kolmesta ottelusta täydet yhdeksän pistettä. Barona on pelannut ennen viikonloppua vain yhden ottelun, jonka se voitti, ja näin sillä on kolme pistettä.

Rullakiekon ystäviä epäilemättä ilahduttaa tieto siitä, että vihdoin otteluita pääsee katsomaan myös paikanpäälle Santa Fen stadionille, Nuriasolia vastapäätä.

Otteluita voi seurata myös kotisohvalta, tai mistä tahansa muualtakin. Federación Andaluza de Hockey Línea tarjoaa Youtube-kanavallaan ottelut live streamina. Osoite on youtube.com/channel/UCg7mRSK3f2TwDBDpzOovurg.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

View Results

Loading ... Loading ...