Silen Band & Sambanaiset lauantain bileissä

Santanaa ja muuta latinoa on luvassa. Ja kaupanpäälle vauhdikas sambashow.

Lauantaina 14.5. Kukossa vietetään todellista latinomusiikin juhlaa. Silen Band plays Latino on jo moneen kertaan näyttänyt kykynsä Aurinkorannikon parhaana bilebändinä. Yhtyeen superintensiivinen rytmiikka saa jokaisen takapuolen irti penkistä ja jokaisen lantion liikkumaan rytmikkäästi. Tällä kertaa latinorytmeihin saadaan vielä oiva visuaalinen lisä, kun Fuengirolan sambanaiset vierailee sulkineen lavalla parissa kappaleessa. Sambanaiset on Kukkis Rajalinin johtama harrastajaryhmä, jonka ensiesitys nähtiin Kukon Wappubrunssilla.

Fuengirolan sambanaiset tuovat värikkään lisän lauantain esitykseen.

Varaa paikkasi etukäteen, näihin iltoihin on yleensä tungosta. Laita sähköpostia osoitteeseen [email protected] Show time on lauantaina klo 20, ovet aukeavat jo klo 19.

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Huolestuttaako sähkön hinnan nousu?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos