Fuengirolan rannoille jälleen laadun siniset liput

 

Ympäristöjärjestön myöntämä sininen lippu on takeena siitä että ranta on kaikin puolin mallikelpoinen.

Rannoistaan elävä Fuengirola saa tänäkin kesänä ylpeillä ja markkinoida itseään esimerkillisillä ranta-alueilla. Euroopalaisen ympäristökasvatuksen järjestön myöntämät siniset liput toimivat laatusertifikaattina, osoittaen että lipun ansainnut ranta on vedenlaadultaan, palveluiltaan, saavutettavuudeltaan ja ympäristön hoidoltaan korkealla tasolla.

Fuengirolan kaikki rannat: El Castillo, Fuengirola, Los Boliches-Las Gaviotas ja Carvajal, ovat tänäkin vuonna saaneet siniset liput. Kyseessä on kolmas perättäinen vuosi, kun koko kaupungin seitsemän kilometrin rantaviiva on kyseisen tunnustuksen arvoinen.

Kaikkiaan sinisiä lippuja myönnettiin Andalusian itsehallintoalueelle 145, mikä on enemmän kuin millekään muulle alueelle. Andalusian sisällä Málagan provinssi sai lippuja eniten, kaikkiaan 44.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...