Valoa & varjoa pitkäperjantaina

Pitkäperjantaina Kukko Events -ravintola virittäytyy hämyiseen tunnelmaan kynttilänvalossa ja yleisö pääsee kuulemaan vahvoja tunnelmia Valoa & Varjoa -konsertissa.

Laulajista Erja Siljamo on Aurinkorannikon yleisölle tuttu hahmo. Hänen vahvaa ääntään ja eläytymistään on kuultu teatterilavoilta konsertteihin. Mukaansa laulamaan Erja kutsui tummien sävyjen tulkin Timo ”Pastori” Määtän. Pastoria on nähty keikoilla vasta muutaman kerran, mutta yleisö on ollut todella vaikuttunut hänen tavastaan tulkita kappaleiden sanomaa vahvalla tavalla.

Säestyksen hoitaa musiikkimaestro Kari Alajuuma, joka on luonut hienot sovitukset kappaleisiin. Tässä konsertissa siis tunnelmoidaan elämän valoista ja varjoista kertovilla biiseillä ja kuullaan todella monipuolinen ohjelmisto sekä tutumpia että harvemmin kuultuja lauluja eri aikakausilta. Lämpimästi tervetuloa kokemaan erilainen pitkäperjantain ilta! Varaa paikkasi laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected]

 

Kuvis

Erja Siljamo ja Pastori Määttä ovat pitkäperjantaina tummissa sävyissä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...