Pepe Willberg Nat King Colen tunnelmissa – lisäkeikka maanantaille

Vahvassa nosteessa oleva Pepe Willberg saapuu jälleen kerran Aurinkorannikolle viihdyttämään viihteennälkäistä yleisöä. Tällä kertaa Willbergin ohjelmisto on tunnelmallista, jazzahtavaa musiikkia. Suurin osa esitettävistä kappaleista löytyy Nat King Colen ohjelmistosta. Sieltä löytyy sellaisia klassikoita kuin Mona Lisa, Unforgetable, Nature boy ja Smile. Hienoa, ja ennen kaikkea tunnelmallista musiikkia. Toki Keikoilla kuullaan myös Aamu ja jokunen muu Willbergin oma hitti.

Willberg esiintyy Kukossa Lauantaina 12.11., sunnuntaina 13.11. ja maanantaina 14.11. Lauantai ja sunnuntai ovat jo loppuunmyytyjä, maanantain ylimääräiselle keikalle on vielä tilaa. Laita varauksesi sähköpostitse osoitteeseen [email protected] . Liput maksavat 20€, illallisen voi nauttia Kukon á la carte listalta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...