Sevilla, kaiken mahdollisen sulatusuuni

La Giralda, Real Alcázar, Catedral Santa Maria de la Sede, Plaza de España, Torre de Oro… Sevillan nähtävyydet ovat lähes loputtomat.

Sevilla, Andalusian pääkaupunki, koko Espanjan neljänneksi suurin kaupunki ja eteläisen Espanjan kenties kiinnostavin historian ja kulttuurin keidas. Kun tähän lisätään kaupungin rento tunnelma, erinomainen ruoka, kohtuullinen hintataso ja lyhyehkö etäisyys Aurinkorannikolta, voidaan todeta että kyseessä on todellinen retkikohteiden helmi.

Jos omatoiminen retkeily syystä tai toisesta arveluttaa, tai haluaa retkeltään irti mahdollisimman paljon asiantuntevaa faktaa, pääsee Sevillan ainutkertaiseen tunnelmaan tutustumaan matkatoimisto Meriatur.com:n päiväretkellä.

Yli 20 vuoden kokemuksella retken opas Anssi Marstela johdattelee Sevillan suuruudenhulluun tarinaan. Kaupungissa, jossa lähes jokaiseen kadunkulmaan liittyy isompi tai pienempi pala historiaa, eivät kertomukset lopu kesken.

Missä kuuluisa Don Juan liehitteli naisia? Missä Sevillan parturi piti vastaanottoaan? Missä juhlittiin Figaron häitä? Nämä ja lukuisat muut, pienemmät ja suuremmat tarinat, värittävät päivää ja pitävät mielenkiinnon huipussaan. Eikä Sevillan nykypäiväkään jää paitsioon.

Luvassa on päivä, jonka anti viipyy mielessä vielä pitkään reissun jälkeenkin.

Meriatur.com:n suomenkielinen päiväretki Sevillaan seuraavan kerran lauantaina 15.10. Tämän jälkeen retkiä on 29.10., 19.11. ja 10.12.

Lähtö on aamuvarhaisella ja paluu iltamyöhällä. Liput voi varata kätevästi verkkokaupasta: www.meriatur.com. Samasta osoitteesta löytyy myös lisätietoa retkistä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...