Fuengirola isännöi massiivista koripallotapahtumaa kesäkuussa

Järjestyksessään ensimmäinen Convención Internacional de Baloncesto -tapahtuma täyttää kaupungin feria-alueen viikkoa ennen juhannusta.

Fuengirola on julistanut haluavansa olla jatkossa keskeinen paikka koko Espanjan koripallokartalla. Tästä yhtenä osoituksena on huippulaadukas harjoituskeskus, joka avattiin viime vuoden puolella Higueronin alueelle.

Nyt Fuengirola lunastaa lisää puheitaan järjestämällä Convención Internacional de Baloncesto (CIBA) tapahtuman. Kyseessä on ensimmäistä kertaa järjestettävä kansainvälinen koripallotapahtuma, josta on tarkoitus tehdä vuosittainen tapaus.

Kesääkuun 17. päivästä 19. päivään asti koripallokansaa valuu Fuengirolan feria-alueelle, jossa lajin ilosanomaa levitetään mm. 3×3 muotoisella katukoristurnauksella, johon odotetaan osallistuvan yli 90 joukkuetta.

Lisäksi tiedossa on mm. taito- ja heittokilpailuja, tähdistöottelu ja koripalloon eri tavoin liittyviä esitelmiä yms. Tilaisuuden puhujia julkistetaan lähiaikoina.

Oman merkittävän roolinsa tapahtumassa saa myös tyttöjen ja naisten koripallo, sillä ohjelmassa on Maratón Basket Girlz, jossa niin koripalloa kuin muutakin urheilua lähestytään nimen omaan naisnäkökulmasta.

Tapahtuman järjestelyissä ovat vahvasti mukana Higueronin harjoituskeskusta pyörittävät entiset maajoukkuetähdet Berni Rodríguez ja José Manuel Calderón.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...