26-vuotias mies pidätetty epäiltynä äitinsä surmaamisesta

Poliisi pidätti Esteponassa 26-vuotiaan miehen, jonka epäillään surmanneen äitinsä. Äiti oli saapunut edellisenä ilta Malagaan Hollannista. Hän oli kuullut, että hänen poikansa käyttäytyy oudosti ja väkivaltaisesti.

Naisen poika oli majoittuneena ystävänsä asuntoon. Asunnon haltija saapui miesystävänsä kanssa asunnolle, jonka ovi oli auki. He löysivät kuolleen 61-vuotiaan naisen. Uhrilla oli lukuisia lyöntien jättämiä jälkiä kehossaan ja jälkiä kaulassa. Poliisi sai hälytyksen A-7-moottoritiellä kävelevästä ihmisestä. Löydettyään miehen poliisi totesi, että hän on väkivaltaisesti kuolleen naisen poika.

Mies odottaa mielentilatutkimusta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...