Uskoa unelmiin uudelle vuodelle

Kuuntelin presidentin puhetta uudenvuodenpäivänä, kuten moni muukin. Hieno oli, kuten saattoi arvata. Täyttä asiaa riveillä ja rivien välissä.

Siellä oli täsmäosuma meille Aurinkorannikon ihmisille; eripura hajottaa kansan. Pitää uskoa tulevaan, sanoi hän. Jos ihminen ei tiedä mitä uskoa, hän kiertää kehää; suunta puuttuu. Silloin on elämä kuin ajaisi autolla keskellä Puolaa ja navigaattori ei tiedä netistä mitään.

Helppo sanoa, että pitää uskoa asiaansa. Tietääkö tämän päivän ihminen, mitä tarkoittaa ylipäätään uskoa? Suurin ja hienoin anti vuodelta 2021 oli kolme huimaa projektia, jotka ylittivät kaikki odotukset. Radio Finlandian roadtrip ja Suomelan teatterin kaksi suurta ensi-iltaa.

Kuinka kiitollinen olenkaan päätökselleni, että poistuin paikalta, missä loka lentää! Olen saanut olla joukossa, joilla on suunta ja uskoa asiaansa. Saman neuvon annan jokaiselle, joka tulee Costalle; valitse seurasi. Se on iso viesti Suomelle, suomalaisille ja yksityiselle ihmiselle täällä meidän pikku yhteisössämme.

Kehitetään porukalla Aurinkorannikkoa. Se tapahtuu teoilla, eikä kapakkapöytien sumeilla puheilla lainkaan upeita ravintoloitsijoitamme väheksymättä, päin vastoin. On iso teko ottaa vastuu elämästään ja perustaa yritys unelmiensa paikkakunnalle. Samoin ottaa vastuu teoistaan ja muuttaa tekemään työtä sinne missä tykkää elää.

Tervetuloa vuosi 2022. Toivon uusia tuulia ja rohkeita tekoja. Päätöksiä uskoa unelmiin ihan meille jokaiselle.

Päivi Mäkinen

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...