Maija Hapuoja tulkitsee Chrisse Johanssonin tekstejä

Hapuoja ja Chrisse

 

-Tämä konsertti mennään sanojen ehdoilla. Usein ihmiset kuuntelevat vain rytmiä ja melodiaa ja sanojen merkitys jää vähemmälle huomiolle. Pyrin tällä konsertilla siihen, että ihmiset havahtuisivat kuuntelemaan myös näitä Chrissen hienoja tekstejä, Maija Hapuoja kertoo Tunteet -konsertin konseptista.

Hapuoja esitti Johanssonin tekstejä Tunteet -konsertissa ensimmäisen kerran maaliskuussa 2021. Nyt konsertteja on pidetty jo kolme ja ne kaikki ovat olleet lähes loppuunmyytyjä. Sekä Chrisse että Maija ovat Aurinkorannikon suomalaisille tuttuja ja rakkaita hahmoja.

Hapuoja on sovittanut kappaleet aivan uudenlaisiksi. Esimerkiksi Vasten auringon siltaa kuullaan laulelma -tyyppisenä, Uneen aika vaipuu bossanovana ja Etsin kunnes löydän sun jazzahtavana versiona. Tunnelma konsertissa on herkkä ja tiivis.

Tunteet -konsertti Kukossa sunnuntaina 9.10. klo 19. Hapuojaa säestävät Kari Alajuuma ja Ari Kovero. Liput maksavat ennakkoon 15€, varaa paikkasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...