Koskettakaa toisianne!

Kosketuksella tuntuu olevan ihmeellinen voima. Asiaa on tutkittu monella taholla.

Yksinäinen ihminen ilman toisen ihmisen kosketusta altistuu 45% enemmän kuoleman riskiin. Saman verran nousee riski myös viinan ja tupakin käyttäjillä. Yksinäinen, näiden nautintoaineiden käyttäjä ei kovin häävissä asemassa siis ole.

Koronalla on niin suuria vaikutuksia, ettei sitä edes ymmärretä. Koko maailman kättely- ja halaamiskielto on eristänyt meidät toisistamme. Vastaavaa ei tällä pallolla ei ole ikinä tapahtunut.

Ei kuitenkaan hätiä mitiä, sähköiset impulssit tulevat apuun. Nyt on jo kehitetty keinoiho, johon pystytään lähettämään kosketussignaaleja tietokoneelta. Käden kuvallinen äppi vaan näytölle jota koskettamalla saadaan lähes oikean tuntuinen kosketus, jonka teho myös on lähellä todellista.

Vanhuksille tämä on todella tärkeää inhimillisen loppuelämän turvaamiseksi. On sitten toinenkin pointti. Tämän tekoihon voi laittaa mihin vaan, otsalle, hartioihin, reisille, selkään.

Sitten asiaan. Sillä tavalla voidaan tietysti saada jopa orgasmit, riippuu keinoihon sijoittelusta. Tauditon ja turvallinen tapa hoitaa elämän tärkein kosketus. Kuva ruutuun ja hipelöintiefekti päälle, joko vastaanottajana tai palvelun tarjoajana. Siinä olisi muuten mukava eksoottinenkin duuni.

Muuttaako tämä edistys kokonaan seksikaupan luonteen? Ihmiset ovat nykyään jo kohdentaneet kosketuksensa koneeseen, tämä vain puuttuu, niin kuin pakki polkupyörästä.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Vesa Uusi-Kilponen
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...