Suomelan avoimissa ovissa ennätyskävijämäärä

Suomelan vuosittainen avoimet ovet -päivä houkutteli paikalle valtavan määrän Aurinkorannikon suomalaisia.

Aurinkorannikon suomalaisten jäsenyhdistys Suomela järjesti jo perinteeksi muodostuneen avoimet ovet -päivän 29. lokakuuta. Tapahtumaan saapui ennätysmäärä kävijöitä ja paikan päällä riitti vilinää. Jo tunnissa tapahtuman alkamisesta, kävijöitä oli enemmän kuin viime avoimet ovet päivänä yhteensä. Muun muassa 350 makkaraa, yli 200 annosta paellaa ja reilu 300 lasillista Cavaa oli kulunut ensimmäisen tunnin aikana. Lisäksi tapahtumassa oli musiikkia, munkkeja ja kirpputori. Paikalle saapuneet ihmiset viihtyivät hyvin ja nauttivat suomalaisesta yhteisöstä.

Oheistapahtumien ohella yhdistyksen harrastustoimintaa esiteltiin tietysti laajalti.

Suomela järjestää monipuolista harrastustoimintaa espanjan kielen opiskelusta monenlaisiin urheilulajeihin ja taiteeseen. Heiltä löytyy yli 30 erilaista harrastusryhmää. Harrastamista helpottaa se, että yhdellä jäsenmaksulla pääsee osallistumaan halutessaan vaikka jokaiseen niistä.

Harrastusten monipuolisuus näkyy myös osallistujien riveissä.

-Ihan parissa vuodessa meidän jäsenistömme keski-ikä on laskenut yli kymmenellä vuodella, kertoo Suomelan puheenjohtaja Kirsi Oras.

Suomelan toiminta tuo paljon erilaista tekemistä ja iloa Aurinkorannikon suomalaisille. Lisäksi kaikki yhdistyksessä toimivat henkilöt ovat vapaaehtoisia.

-Meidän tärkeä arvomme on, että Suomela yhdistää. Olen aina ollut sitä mieltä, että kun tehdään yhdessä, niin se ei ole keneltäkään pois. Olen tosi iloinen ja ylpeä tästä yhdistyksestä, hymyilee Oras.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Sonja Lehmus, kuva: Sonja Lehmus
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...