Rullakiekkorintamaan myös sinistä väriä

Fuengirolan oma rullakiekkoseura LIONS vahvistuu kokonaan uudella joukkueella.

Rullakiekon suosio Fuengirolassa näyttää jatkavan mukavassa kasvussa. Tänä syksynä harrastajia on jo niin paljon, että Fuengirola LIONS lähtee pian alkavaan Andalusian liigaan peräti neljällä joukkueella.

– Andalusian liigassa jo aiemmin pelanneiden joukkueidemme Baronan, Vikingsin ja Latin Teamin lisäksi laitamme tälle kaudelle vielä neljännenkin joukkueen, Fuengirola BLUES. Joukkue pelaa nimensä mukaisesti LIONSin sinisillä pelipaidoilla, kertoo Fuengirola LIONSin joukkueenjohtaja Jari Nyman.

Lisääntyneen fuengirolalaisedustuksen lisäksi Andalusian sarjassa on toinenkin muutos.

– Tällä kaudella aikuisten Andalusian liiga on jaettu kahteen ryhmään ja BLUES pelaa siinä alemmassa lohkossa. Tarkoituksena on saada enemmän pelaajia ja joukkueita mukaan pienemmällä kynnyksellä Nyman taustoittaa.

Andalusian liigan avausturnaus pelataan lokakuun lopussa.

– Tämän hetken tiedon mukaan sarjassa pelattaisiin kolme kierrosta ja joukkueita on ilmoittautunut viisi tähän alempaan ja rennompaan lohkoon, Jari Nyman toteaa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...