Jethron ravintolamaailma laajenee, Jeti´s Kebab aukeaa lauantaina Fuengirolassa

Los Bolichesissa Plaza Pedro Cuevasin (Rafaelin aukio) kulmalla on jo pitkään olleet paikoillaan Jethro Rostedtin Jeti´s Kebab mainosteipit. Viimeisetkin yksityiskohdat alkavat olla nyt valmiina ja ravintola aukeaa lauantaina 8.1. klo 11.

-Mitään suurempia seremonioita emme ajatelleet avajaisten kunniaksi pitää, eiköhän porukka löydä paikalle aika hyvin. Meillä on oma olutmerkki Jeti´s lager, sitä ajattelimme lauantaina tarjota niin pitkään kuin ”tavaraa” riittää. Tervetuloa maistamaan niin olutta, kuin kebabiakin, isä ja poika, Jethro ja Joachim Rostedt toivottavat.

Jeti´s listalta löytyy kebabia pitaleivän kanssa tai simppelisti salaatin kanssa tarjoiltuna. Annoksia on eri kokoisia pienistä aina Macho Jetiin, jolla taittuu jo raavaan miehen isompikin nälkä. Myös kasvissyöjät on huomioitu Jetifel annoksessa, jossa paimiolaisen kebablihan korvaa falafel ja halloumi.

-Olemme tässä tehneet markkinatutkimusta ja kiertäneet kaikki kylän kebab paikat. Ihan rehellisesti voin sanoa, että vaikka meillä saattaa annos olla hitusen kalliimpi kuin muissa, niin laatu ja lihan määrä kyllä korvaa sen hintaeron, Jethro sanoo ylpeyttä äänessään.

Los Bolichesin Jeti´s ei jää ainoaksi baariksi Aurinkorannikolla. Rostedtin suunnitelmassa on avata seuraavat paikat Marbellaan ja Puerto Banukseen.

Jeti´s on ainakin aluksi auki arkisin klo 11-24 ja viikonloppuisin pari tuntia myöhempään. Lauantain avajaisissa on mahdollisuus tavata itse ravintoloitsija Jethro Rostedt.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...