Marenostrum on jälleen yltäkylläinen kattaus

Parin laihemman pandemiavuoden jälkeen Fuengirolan tapahtumakesän helmi Marenostrum loistaa jälleen upeana.

Marenostrum on nimi sekä juhla-alueelle että tapahtumien kokonaisuudelle Sohailin linnassa ja sen välittömässä läheisyydessä, aivan Välimeren aaltojen vieressä.

Marenostrumista on viimeisen viiden vuoden aikana kasvanut yksi koko Espanjan merkittävimmistä festivaaleista. Festarialueen upean sijainnin ohelle sen valtteja on mm. se, että tapahtumat eivät rajoitu yhteen viikonloppuun tai edes viikkoon, vaan tähtiä läheltä ja kaukaa kapuaa alueen lavoille tasaisena virtana koko kesäkauden.

Tämän vuoden Marenostrumin tapahtumien sarjan aloitti huhtikuun viimeisenä päivä yksi Espanjan kovimmista pitkän linjan rockpumpuista Fito & Fitibaldis. Kesäkuuhun saavuttaessa Marenostrumissakin vauhti kiihtyy kuin Matilla ja Tepolla konsanaan.

Marenostrumin vahvuuksiin lukeutuu myös se, että tarjontaa on hyvin monenkirjavasti. On lastenkonsertteja, koko perheen teematapahtumia, poppia, elektronista musiikkia, rockia, komediaa, jne. aina tuimaan metalliin asti.

Muun muassa tällaisia herkkuja on tänä kesänä tarjolla:

Simply Red. Jo 80-luvulta maailmanlaajuisesti massoja liikutellut brittibändi esittelee nykykuntonsa Fuengirolassa sunnuntaina 5. kesäkuuta.
Rosalía. Muun muassa kahdeksalla Grammyllä palkittu Rosalía lienee kuuminta mitä Espanjan musiikki tällä hetkellä tarjoilee. Niin musiikillisesti kuin vähän ulkomusiikillisestikin. Tähden ”Motomami” maailmankierue pysähtyy Marenostrumissa 14. heinäkuuta.
Texas. Glasgow’ssa vuonna 1986 perustetun skottibändin suurimpiin hitteihin kuuluvat mm. kappaleet I Don’t Want a Lover, Say What You Want ja Summer Son. Texas esiintyy Marenostrumissa 29.7.
Marc Anthony. Pöpön vuoksi jo kahdesti siirtynyt jenkkitähden konsertti toteutuu vihdoin 25. kesäkuuta. Hurmurin käynnissä oleva ”Pa’lla Voy” maailmankiertue veti tuvat ja porstuat täyteen Pohjois-Amerikassa ja sama meno jatkuu Euroopan puolella.
Alejandro Sanz. Samettiäänisen Sanzin tunteikasta tulkintaa kuullaan Marenostrumissa peräti kahtena iltana. Ensimmäinen konsertti on 1. heinäkuuta ja Sanzi-kierros (JIIHAA!) on luvassa 2. heinäkuuta.
Sabaton. Suomalaista väriä ei tänä kesänä Marenostrumissa lavalla nähdä, mutta Ruotsin sinikeltaisia sävyjä sentään. Niitä liehuttaa sotahistoriaa ja power metallia yhdistelevä Sabaton, joka näyttää että Falunissa tehdään muutakin kuin hiihdetään. Hilselinko käynnistyy 15. heinäkuuta.

Lisätietoja, koko ohjelma, linkit lippuostoksille jne. tapahtuman nettisivulla marenostrumfuengirola.com.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...