Työttömyysluvut jo paremmat kuin ennen pandemiaa

työllisyyden positiivinen kehitys Málagan provinssissa jatkuu huolimatta mm. Ukrainan sodan ja voimakkaan inflaation vaikutuksista.

Juuri valmistuneiden maaliskuun virallisten tilastojen mukaan Málagan provinssissa oli nyt maaliskuussa 152.311 työtöntä työnhakijaa. Juuri ennen pandemian puhkeamista, helmikuussa 2020 vastaava luku oli 153.486. Maaliskuussa 2020 pandemia sulki suuren osan yrityksistä ja räjäytti työttömyysluvut ennätyksellisiksi.

Viimeisen vuoden aikana työttömyys Málagan provinssissa on laskenut 23,74 prosentilla. Pudotus helmikuusta maaliskuuhun puolestaan on 1,54%.

Samaan aikaan myös pätkäsopimusten määrä on laskenut selvästi, osittain uusien lainsäädäntöjen seurauksena. Kaikista Málagan provinssissa maaliskuussa solmituista työsopimuksista noin 31% oli pysyviä työsopimuksia. Luku on linjassa koko maan keskiarvon kanssa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...