SkandiaMäklarna haluaa panostaa suomalaisiin asiakkaisiin

Uusi toimisto Fuengirolassa tarjoaa kaikki asuntokaupan palvelut saman katon alta.

SkandiaMäklarna on ruotsalaislähtöinen kiinteistövälitysketju, joka sai alkunsa 1980-luvulla. Espanja ja Aurinkorannikko on ollut jo pitkään vahvan kasvun aluetta. Fuengirolassa SkandiaMäklarnalla on ollut nykyisten omistajien pyörittämä toimipiste vuodesta 2017 ja kesällä 2020 toimisto muutti uusiin upeisiin tiloihin lähelle Miramarin kauppakeskusta.

Toimistoon sisään astuessa huomaa heti, että kyseessä ei ole aivan perinteinen kiinteistövälitystoimisto. Tyylikkään sisustuksen ohella silmään pistää se, että väkeä on paikalla paljon, selvästi toista kymmentä.

Ajatuksena uudessa toimistossa on se, että kaikki kiinteistövälitykseen liittyvä saadaan saman katon alle.

– Meiltä löytyy täältä kaikki tarvittava. Välittäjät, valokuvaaja, remonttien ja rakennusprojektien suunnittelijat, lakimiehet ja heidän avustajansa, kirjanpitäjät sijoittaja-asiakkaita varten ja niin edelleen. Eli käytännössä meidän toimistoon kun tulee, niin kaikki hoituu, kertoo SkandiaMäklarna Fuengirolan toimistopäällikkö Kevin Kluszewski (kuvassa vas.).

– Tärkeintä on löytää asiakkaalle juuri sopiva välittäjä. Sitä kautta löytyy varmasti myös oikea kohde.

Myös palveluiden kattavuuteen on panostettu.

– Ammattivalokuvaaja tekee kohteista kuvat, videot ja 360 asteen esittelyt. Teemme myös pohjapiirustukset, jotka yleensä täällä kohteista puuttuvat. Lisäksi teemme ostajille laskelmat kohteen ostokuluista ja vuosittaisista asumiskuluista yms. Kluszewski listaa.

Suomalaisasiakkaita

Kevin Kluszewski houkuteltiin SkandiaMäklarnan palvelukseen kilpailevalta yhtiöltä keväällä 2020.

– Olin myynyt hyvin ja puhun ruotsia, mikä oli plussaa, mutta minut rekrytoitiin myös sen vuoksi että osaan suomea. Ajatuksena oli lähteä rakentamaan suomalaisille suunnattua toimintaa entistä vahvemmin, Espoosta kotoisin oleva Kluszewski kertoo.

SkandiaMäklarnan palveluksessa hän ehti toimia seitsemän kuukautta välittäjänä, kunnes häntä pyydettiin Fuengirolan toimistopäälliköksi. Se tarkoitti tietysti sitä, että aikaa suomalaisasiakkaiden palvelemiseen ei jäänyt enää yhtä paljon.

Suomalaismarkkina oli kuitenkin havaittu hedelmälliseksi, joten siihen panostusta haluttiin jatkaa, jopa lisätä. Marraskuun alussa 2021 SkandiaMäklarna Fuengirolan palveluksessa aloittivat Jacob Strömberg (kuvassa oik.) ja Nikolai Mattila (kuvassa kesk.), jotka suomen lisäksi palvelevat asiakkaita myös ruotsiksi ja englanniksi.

Tällä hetkellä SkandiaMäklarnan Fuengirolan toimipisteessä on kymmenkunta välittäjää, joista kaksi palvelee suomeksi. Lähikuukausien aikana tarkoitus on rekrytoida muutama välittäjä lisää, ja heistä 1-2 on suomea puhuvia.

SkandiaMäklarna

  • Av. Miramar 17, Fuengirola
  • +34 951 962 532
  • skandiamaklarna.se/utland/kontor/fuengirola

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...