Fuengirolaan avustuspiste Ukrainan sodasta kärsiville

Fuengirolan kaupunki avaa mahdollisuuden lahjoittaa ruokaa ja muuta humanitaarista apua Ukrainan sodasta kärsiville.

Avustustenjättöpiste sijaitsee lähellä policia nacionalin asemaa, calle Salvador Rodríguez Navasin ja calle Arapilesin kulmassa. Pisteeseen kuka tahansa ihminen tai muu taho voi käydä lahjoittamassa perus terveystuotteita, säilykeruokia tai muita tarvikkaita, jotka kaupunki toimittaa eteenpäin niille, joiden elämään sota Ukrainassa vaikuttaa. Lahjoituspiste on avoinna klo 10-14 ja 17-20.

Alueella asuvien ukrainalaisyhteisöjen kanssa pidetyssä kokouksessa keskiviikkona kävi ilmi, että tarvetta on mm. lääkkeistä ja lääkintätarvikkeista, perus ensiaputarvikkeista, kuten siteistä, puuvillasta, jodista, ortopedisista tuotteista ja naisten hygieniatuotteista. Lisäksi kaivataan säilykkeitä tai muuta pilaantumatonta ruokaa, kuten pähkinöitä, energiapatukoita, suklaata tai vauvanruokaa sekä muita tarvikkeita kuten generaattoreita, taskulamppuja, työkäsineitä, huopia, makuupusseja ja paristoja.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

View Results

Loading ... Loading ...