Kuronen harkitsee asunnon hankkimista Aurinkorannikolta

– Ihastuin Aurinkorannikkoon ja erityisesti Marbellan alueeseen viime kesänä niin paljon, että puoli vakavissani ryhdyin miettimään asunnon hankkimista täältä. Ihmisen on täällä yllättävän hyvä olla, Sami Kuronen ihastelee.

Ihan heti Kuronen ei ole ainakaan pysyvästi Aurinkorannikolle muuttamassa.

-En sentään ole vielä käynyt asuntoja katsomassa, mutta kyllä sillä ajatuksella leikittelen. Duunit ovat nykyään sellaisia, että voisin täältä käsin töitä tehdä. Ainoa hidaste tälle haaveelle on se, että minulla on 13-vuotias tyttö. Ehkä täytyy odottaa, että hän käy ensin koulunsa loppuun. Enemmän kuin todennäköistä on, että kun tyttö muuttaa omilleen, katselen täältä mukavan paikan asua.

Temptation Islandin yhdennettätoista tuotantokautta kuvataan parhaillaan Espanjan Aurinkorannikolla Marbellan läheisyydessä. Lue juontaja Sami Kurosen haastattelu perjantaina 3.6. ilmestyvästä Fuengirola.fi -lehdestä. Lehti on luettavissa verkossa jo torstai-iltana.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen, Kuva: Teemu Laitinen
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...