Naisten pesismatsiin vapaa pääsy

Superpesiksen avaus Fuengirolassa lähestyy. Tällä viikolla saatiin ilouutisia, naisten ottelu sai merkittävän yhteistyökumppanin, joka tarjoaa yleisölle vapaan pääsyn otteluun.

Superpesiksen avaus pelataan nyt neljättä kertaa Fuengirolassa. Kiinnostus otteluita kohtaan on vuosi vuodelta kasvanut. Parhaimmillaan otteluita on paikan päällä seurannut yli 3.000 katsojaa. Tv katselijoita Suomessa on ollut satoja tuhansia, pesäpallosta on tullut trendikäs laji pienen alhovaiheen jälkeen.

Viimeksi Fuengirolassa Superpesistä pelattiin vuonna 2019.

-Yksi mielenkiintoinen havainto tuolloin oli espanjalaisten kiinnostus lajia kohtaan. Katsomoon saapui jokunen espanjalainen ja aidanraosta peliä katseli useampikin paikallinen. Nyt, kun naisten otteluun on vapaa pääsy, on hyvin mahdollista, että kiinnostus on entistä laajempaa, kertoo urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää Imatran Pallo-Veikoista.

Naisten ottelu pelataan lauantaina 23.4. klo 13. Tuolloin vastakkain ovat Roihuttaret Helsingistä ja Seinäjoen Maila-Jussit. Yhteistyökumppaniksi löytyi Tampere.Finland ja airBaltic.

-Meille on alueena tärkeää, että nyt kun suorat lennot airBalticin kotipesän avaamisen myötä Málagaan avautuvat, että niistä tiedetään mahdollisimman laajasti. AirBaltic aloittaa lennot uudella suihkukoneellaan ympärivuotisesti torstai-sunnuntai, parhaalla mahdollisella aikataululla ja mahdollistaa näin todella sujuvat lennot Málagaan, kertoo lentoliikenteen erityisasiantuntija Marja Aalto Tampereelta

-Tässä vaiheessa, kun basesta vasta kerrotaan ”kansalle”, niin meidän täytyy saada optimaalinen näkyvyys ja kevään Superpesis Fugessa on yksi niistä. Tavoitamme Aurinkorannikon suomalaisyhdyskunnan, mutta tv:n kautta myös tärkeän yleisön koti-Suomessa.

Miesten ottelu pelataan sunnuntaina 24.4. klo 14. Imatran Pallo-Veikkojen ja Sotkamon Jymyn välisen ottelun liput tulivat myyntiin viime maanantaina, niitä saa ravintola Uusi Reflasta ja Kukon lipunmyyntipisteestä. Liput maksavat 15€, alle 12-vuotiaat pääsevät paikalle ilmaiseksi.

-Meille on myös tärkeä päästä jatkamaan pandemian katkaisemaa incoming- matkustuksen kehittämistä, jotta näillä reiteillä voidaan palvella myös Espanjasta Suomeen tulevia, muitakin kuin espanjansuomalaisia ja siksi myös halusimme mukaan omalla näkyvyydellä.

Aurinkorannikon leijonat on tänäkin vuonna aktiivisesti mukana Superpesiksen avajaisviikonlopun tapahtumissa.

Lisää Superpesiksen oheistapahtumista ja muusta asiaan liittyvästä kerrotaan lähiaikoina.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...