20-vuotias suomalaisnainen menehtyi huumeisiin Fuengirolassa

 

Kuolleen tytön omaiset eivät halua puida asiaa julkisuudessa, mutta tavoitimme perheen puolesta puhuvan henkilön, jonka kautta vanhemmat halusivat oikaista joitain paikallisissa lehdissä olleita virheitä.

Joistain lehtijutuista on saattanut välittyä kuva, että nuoret olivat saapuneet Aurinkorannikolle juhlimaan kuolleen naisen äidin asunnolle. Tämä ei pidä paikkaansa, vaan nuori nainen asui perheensä luona Fuengirolassa. He ovat asuneet rannikolla jo pidempään.

Tragediaa edeltävänä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, 18.-19. syyskuuta, nuoripari saapui lentokoneella Suomesta ja meni naisen kotitaloon.

Seuraavana iltana he kävivät ulkona ja tulivat hieman puolenyön jälkeen takaisin kotiin. Kun maanantai 20. syyskuuta alkoi kääntyä iltapäivään, eikä heitä näkynyt, meni naisen äiti tämän huoneeseen kertoakseen että oli lähdössä ulos. Silloin, kahden aikaan iltapäivällä, äiti löysi sekä tyttärensä että tämän poikaystävän tiedottomina sängystä.

Molempia yritettiin elvyttää, mutta nuori nainen menehtyi. Hänen poikaystävänsä saatiin elossa sairaalaan, missä hän oli viisi päivää koomassa, ennen kuin hänet saatiin heräämään.

Menehtyneen nuoren naisen siunaus suoritettiin viime viikolla perheen piirissä.

Vain kuukausi sitten sattui tapaus jossa baari-illan päätteeksi kriittisessä tilassa sairaalaan päätyneen ja lopulta kuolleen 19-vuotiaan mijasilaisnuorukaisen ruumiinavauksessa löytyi MDMA-huumetta, eli ekstaasia. Myös tuon tapauksen tutkimukset jatkuvat edelleen.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...