Marbellassa myytiin hulppea huvila

 

Marbella on jälleen osoittanut olevansa Espanjan ykkönen, mitä luksusasuntojen hintoihin tulee. Loisto asuntoja välittävä Drumelia Real Estate on kertonut myyneensä Sierra Blancan alueelta Marbellasta huvilan hieman alle 40 miljoonan euron hintaan. Kauppasumma on muutaman viime vuoden suurin koko Málagan provinssissa.

Lehtitietojen mukaan kaupan kohteessa on muun muassa 10 makuuhuonetta, 13 kylpyhuonetta, kaksi keittiötä ja ruokasali, sekä ns. ääretön uima-allas. Rakenteissa ja viimeistelyssä ei ole materiaaleissa kitsasteltu, vaan marmoria ja muuta luksusta henkivää riittää joka lähtöön.

Materiaalien ohella hintaa kertyy sijainnista ja maisemista. Unohtamatta neliöitä. Huvilaan kuuluu 3.000 neliömetriä rakennettuja tiloja 6.000 neliömetrin tontilla.

Kaupan osapuolista ei ole julkisuuteen paljoa kerrottu. Sen verran kuitenkin tiedetään, että huvilan uusi omistaja on hankkinut kohteen kakkosasunnokseen. Myyjä puolestaan aiko jäädä edelleen Marbellaan asumaan, uuteen, pian valmistuvaan taloon.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...