Maistele laatuviinejä ilmaiseksi

 

Lauantaina 6.3.  ja sunnuntaina 7.3. ravintola Kukko ja Woolbed tarjoavat mahtavan kulinaristisen kokemuksen. Sommelier Peter Freislederer maistattaa neljä loisteliasta viiniä, jotka sopivat täydellisesti keittiömestari Mika Väätäisen loihtimaan ateriakokonaisuuteen.

Laseissa ihanan raikasta Jarel muscatel dulce jälkiruokaviiniä. Viini on peräisin Málagan pohjoispuolelta Compétan kylästä.

Viinit paljastuvat vasta lauantaina, ennakkoon voi kertoa, että mukana on harvinaisuuksia. Kaikki esiteltävät viinit ovat huippuluokkaa.

Hyvä Ruoka,, loistavat viinit ja mainio seura. Kaikki maksutta. Ei kai viikonlopun iltapäiviltä enempää voi pyytää.

Ruokalistalta löytyy tatakia, pekingin ankkaa, savustettua taimenta ja valkosuklaamoussea. Koko homman kruunaa  se, että nämä herkut eivät maksa sinulle mitään. Se on ihan totta, Woolbed maksaa herkut puolestasi Kukkoon.

Sinun tulee ilmoittautua tilaisuuteen ennakkoon ja tulla klo 13 kuuntelemaan Juha Flinckin terveysluento, jonka yhteydessä hän esittelee Woolbedin villaisia vuodetuotteita. Ilmoittautua voit soittamalla numeroon +34 647 903 454 tai sähköpostitse [email protected] . Vain 30 ensimmäistä mahtuu mukaan, joten toimi heti! Lauantai on jo täynnä, sunnuntaille on jokunen paikka jäljellä. Ilmoittaudu heti.

Tämän viikonlopun jälkkärinä oli suklaa fondant vaniljavaahdon kanssa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...