Fuengirola LIONS aloitti uuden sarjan ryminällä

 

Liga Stilmatin kauden avausturnaus pelattiin Cartagenassa, Murciassa lauantaina 23.10. Historiallisessa avausottelussaan kyseisessä sarjassa Fuengirola LIONS sai vastaansa Canfranc Sarriosin, joka taipui fugelaisten käsittelyssä maalein 2-4. Näin LIONS saapui uuteen sarjaan voitolla.

Toinen ottelu oli LIONSille vielä hurjempaa voittokulkua. Fuengirolan ja Murcian välinen ottelu päättyi peräti 10-1 LIONSille.

Avausturnauksen kolmas ja viimeinen ottelu sai fuengirolalaisittain loistavan alun, kun LIONS siirtyi jo 3-0 johtoon Pumas Galapagaria vastaan. Runsas jäähyily maksoi kuitenkin lopulta sarjatulokkaille suoran voiton. Peräti 11 kertaa ylivoimalle päässeet puumat onnistuivat kampeamaan tasoihin 3-3, joten ratkaisu haettiin jatkoajalta, jossa LIONS oli terävämpi ja vei voiton lopulta maalein 4-3.

Fuengirola LIONS osoitti pelillisen voimansa ohella myös olevansa edelleen kansoja ja kansallisuuksia yhdistävällä asialla. Joukkue pelasi turnauksen 16-henkisellä rosterilla, jossa oli pelaajia kahdeksasta eri kansallisuudesta.

Liga Stilmat Hockey Línean seuraava turnaus pelataan 4.12. Sitä ennen, jo marraskuun 6. ja 7. päivä pelataan Andalusian liigan avausturnaus. Liga Andaluza käynnistyy Fuengirolan kotiturnauksella Santa Fen kentällä Los Bolichesissa.

Fuengirolan LIONSin organisaatio osallistuu Andalusian liigaan kolmella joukkueella: Barona, Vikings ja Latin Team.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...