Caballo verde on nyt Dos Renos

 

”Hevosympyrän” vieressä sijaitseva suomalaisomisteinen ravintola on vaihtanut nimeä. Vihreästä hevovesta eli Caballo verdestä tuli kaksi poroa, Dos Renos. Nimenvaihtoprosessi on ollut käynnissä jo pitkään, sen piti tapahtua noin vuosi sitten, mutta korona siirsi suunnitelmia.

Nyt nimi on vaihdettu ja se kuvaa ravintoloitsijoiden mukaan huomattavasti paremmin ravintolan ruokalistaa kuin entinen nimi. Ei taida Aurinkorannikolla montaa ravintolaa olla, joista saa jatkuvasti pororuokia. Dos Renosista saa. Ravintolan listalta löytyy Lapin makuja, mutta myös perinteisiä kansainvälisiä ruokia. Ensi viikolla esittelemme tarkemmin ravintolan ruokia.

Ravintola on auki kaikkina muina viikonpäivinä paitsi torstaisin. Dos Renos noudattaa aukioloissa pandemiasääntöjä, normaalisti aukioloajat ovat klo 12-22.

Dos Renosin ravintoloitsijoilla Kaisulla ja Markulla on vahvat siteet pohjoiseen.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...