Koronalla marinoitua trumppia

Kirjoitin aikoja sitten kuinka golfkierroksen aikana oppii tuntemaan pelikaverit luonteeltaan ja ajattelutavoiltaan. Golfkierros on niin pitkä, että jossain vaiheessa ”kilpi” poistuu viimeistään vastoinkäymisien ja onnistumisien seurauksena ja totuus paljastuu, mikä on sitten avuksi jatkossa näihin yhteisiin juttuihin ja tekemisiin.

Samoin voi ajatella kavereista nyt koronan, Trumpin tai vaikka pääministeri Marinin myötä. Nämä tapaukset ovat olleet tapetilla tarpeeksi pitkään, jotta kielenkannat ovat avautuneet arvosteluista tai arvostuksesta. Tätä voisi sanoa jopa henkisen itsensä paljastamiseksi, kuten yömyöhään baaritiskillä avautuminenkin.

Oli miten oli, niin positiivista kumminkin tällaiset avautumiset suuntaan tai toiseen ovat olleet. Nämä ”debatit” ovat puolin ja toisin tuoneet lisätietoa asioista omaan ehkä jääräpäiseenkin ajattelun malliin. Erityisesti näin vahvoja kannanottoja ei Aurinkorannikollakaan ole kuultu maanlaajuisista asioista. Pienemmistä paikallisista jutuista kylläkin.

Kaiken kaikkiaan olen vahvasti sitä mieltä, että aika harvalla ihmisellä on tarpeeksi tietoa asiasta, jotta voisi korotetulla äänellä ottaa kantaa. Kuitenkin jos kaikki olisivat yhdestä asiasta samaa mieltä, niin takuuvarmasti se asia ei olisi ihan niin. Ihan muutamien kaverien olen huomannut kulkevan käännetyssä takissa keskustelujen jälkeen. Tästä huomauttamalla vastaus on ollut sellainen pietarimainen, kolmasti kieltävä.

Vesa Uusi-Kilponen

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...