Fugepesiksen matkapaketit menevät kuumille kiville

fugepesis, superpesis, elola

 

Pandemian helpotettua vihdoin sen verran, että matkustaminen on jälleen mahdollista, palaa myös Fugepesis Aurinkorannikon – ja Superpesiksen – kalenteriin. Pesäpallon 100-vuotisjuhlakauden avaava t ottelut pelataan Fuengirolassa, Elolan stadionilla 23. ja 24 huhtikuuta 2022.

Lauantaina 23.4. naisten Superpesiskauden avaavat Roihuttaret Helsingistä ja Seinäjoen Maila-Jussit. Miesten kauden avausotteluna pelataan seuraavana päivänä, sunnuntaina 24.4. Imatran Pallo-Veikot vastaan Sotkamon Jymy.

Suomesta otteluun saapuville faneille räätälöityjä erimittaisia Fugepesismatkoja järjestää Saarikoski Travels, jonka mukaan matkat ovat käyneet kaupaksi kovaa vauhtia.

– Pisimmät eli kuuden ja seitsemän päivän matkapaketit myytiin jo lähes loppuun, mutta muutamia lisäpaikkoja on saatu järjestettyä, kertoo Fugepesistä järjestävän Imatran Pallo-Veikkojen urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää Superpesiksen nettisivuilla.

Fugepesiksen yksittäiset otteluliput tulevat myyntiin myöhemmin talvella verkkokauppaan ja Aurinkorannikon myyntipisteisiin. Lisätietoa tapahtumasta löytyy osoitteesta www.fugepesis.fi.

Suomen kansallispeli pesäpallo täyttää ensi kesänä 100 vuotta. Ensimmäinen nykymuotoisen pesäpallon koeottelu pelattiin jo marraskuussa 1920, mutta lajin kilpailutoiminnan katsotaan alkaneen kaudella 1922, kun ensimmäisen Suomen mestaruuden voitti Helsingin Pallonlyöjät.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

View Results

Loading ... Loading ...