Las Lagunasiin valmistumassa suuri parkkipaikka

 

Las Lagunasin alue, joka ulottuu sekä Mijasin että Fuengirolan kaupunkeihin, on hyvin tiuhaan rakennettu ja sen kadut ovat pääosin kapeita. Niinpä alueella on jo pitkään vallinnut huutava pula pysäköintipaikoista. Mijasin kaupunki päätti kohentaa tilannetta rakentamalla Las Lagunasiin 500 auton parkkipaikan.

La Candelaria-niminen pysäköintialue on nyt Mijasin kaupungin mukaan 95-prosenttisesti valmis ja otetaan käyttöön ”lähiviikkojen aikana”. Parkkialueen rakennustöihin on uponnut noin kahdeksan miljoonaa euroa.

Samallaa Mijas ilmoitti että se aikoo yhdenmukaistaa kunnallisten pysäköintialueiden hinnoittelun ja pitää sen mahdollisimman alhaisena. Ensimmäinen pysäköintitunti aiotaan pitää ilmaisena ja 2-9 tunnin mittaisen pysäköinnin kkiinteä hinta olisi yhden euron. Vuorokauden pyräkköinnin maksimihinta on suunniteltu yhdeksään euroon.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...