Seita & Friends goes international

Viime keskiviikkona yhtyeen vieraana oli ruotsalainen jazz-laulaja Lasse Olsen, tällä viikolla lavalle nousee soittajia ainakin Irlannista, mahdollisesti myös Yhdysvalloista. Irkkumusiikin lähettiläs Mandolin Mick on tuttu nimi Aurinkorannikon bilebändeistä. Mick ja kaverinsa Chicago Jim ovat soittaneet alueella jo reilusti yli kymmenen vuoden ajan. Maine kovina muusikoina on kasvanut vuosien myötä.

Mandolin Mick tuo Seitan keikalle kansainvälistä väriä.

Se, että lavalla on kansainvälistä väriä, näkyy heti myös yleisössä. Lasse Olsen houkutteli viime keskiviikkona paikalle kymmeniä ruotsalaisia elävän musiikin ystäviä. Kansainväliset nimet vetävät varmasti multikansallista yleisöä paikalle myös tänä keskiviikkona.

Kotimaistakin vierilijaa Seita & Friends keikalla kuullaan. Uuden singelen julkaissut Suomalaisen koulun opettaja Merianna esittää tuoreen kappaleensa ja muutaman muun laulun.

Varaa paikkasi Kukkoon keskiviikoksi soittamalla (+34 646 111 293) tai laittamalla sähköpostia ([email protected] ).

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...