Rullakiekon mestaruus ratkeaa Fuengirolassa

 

Viikonlopun turnaus on kaksipäiväinen ja kaksiosainen. Lauantaina pelataan Andalusian liigan, Liga Andaluzan viimeiset runkosarjaottelut ja heti perään sunnuntaina playoff-ottelut aina pronssiotteluun ja finaaliin asti.

Turnauksessa on luonnollisesti mukana kaikki kolme Fuengirolan joukkuetta, Lions, Barona ja Vikings. Heti lauantain aluksi on luvassa tiukka paikallistaisto, jossa saattaa ratketa jopa runkosarjan voitto, kun sarjaa tasapistein johtavat Barona ja Vikings kohtaavat.

Pandemian johdosta myös tänä viikonloppuna pelataan ilman yleisöä. Otteluita pääsee kuitenkin jännittämään verkon kautta. Ottelut striimataan suorana selostuksen kanssa.

Molempina päivinä pelataan kuusi ottelua. Molempien päivien osalta avauskiekko putoaa klo 9.30. Lauantain ja runkosarjan viimeinen ottelu käynnistyy klo 20.30. Mestaruuden ratkaiseva finaali starttaa sunnuntaina klo 19.30.

Viikonlopun ottelut ovat katsottavissa osoitteessa www.twitch.tv/winnerslifelive.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...