Arctic Monkeys saapuu kesällä Mijasiin

 

Cala Mijas festivaali järjestetään tulevana kesänä ensimmäistä kertaa. Kolmipäiväinen festari juhlitaan nimensä mukaisesti Cala Mijasiin rannalla. Ajankohta on 1.-3- syyskuuta.

Uusi festarritulokas tarvitsee luonnollisesti nimekkäitä vetonauloja, ja yksi sellainen on sheffieldistä, Englannista maailmalle ponnistanut Arctic Monkeys, jonka musiikkia voisi kuvailla mm. indie-rockiksi ja vaihtoehtorockiksi.

Arctic Monkeys on vuonna 2006 alkaneen levytysuransa aikana julkaissut kaikkiaan kuusi studioalbumia. Jokainen niistä on vuorollaan kohonnut Englannin listaykköseksi.

Yhtyeen debyyttialbumi, vuoden 2006 Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not herätti yleisön mielenkiinnon laajalti. Levy myi ensimmäisen viikon aikana yli 360 000 kappaletta, ja siitä tuli Britannian nopeimmin myynyt debyyttialbumi. Aiemmin kyseinen kunnia oli Oasiksen Definitely Maybe albumilla.

Arctic Monkeysin edellisestä keikasta Espanjassa on ehtinyt vierähtää jo yli neljä vuotta. Ensi syyskuun ensimmäiselle päivälle kirjattu keikka jää näillä näkymin yhtyeen ainoaksi esiintymiseksi Espanjassa ensi vuonna.

Toistaiseksi Arctic Monkeysin ohella Cala Mijas festivaalin esiintyjäkaartiin on vahvistettu mm. saksalainen elektronisen musiikin uranuurtaja Kraftwerk.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

View Results

Loading ... Loading ...