Naisille kävellään ammatteja 31.10.

 

Tänä vuonna naiset tarvitsevat tukea kenties enemmän kuin koskaan aikaisemmin, sillä koronapandemian seuraukset koetaan raskaimmin köyhimmissä maissa.

Viime vuonna kävelyt eri puolilla Suomea ja Aurinkorannikolla keräsivät huimat 60.000 euroa eli avasivat 2.000 naiselle mahdollisuuden ammattiin. Kampanjalla tuetaan naisten toimeentuloa ja yrittäjyyttä Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Ammatti ja oma pienyritys tuovat naiselle turvaa ja tasa-arvoa.

Fuengirolassa kävelijät kokoontuvat sunnuntaina 31.10. entisellä Rafaelin aukiolla (Plaza de Pedro Cuevas) klo 12. Alkuun lämmitellään paikat kevyellä jumpalla personal trainer Riinan johdolla, ja sitten reippaillaan sopivan pituinen lenkki. Mukaan voi ilmoittautua Naisten Pankin sivun kautta: https://www.naistenpankki.fi/kavele-naiselle-ammatti-2021-ilmoittaudu/. Samalla voi tehdä vapaaehtoisen lahjoituksen Naisten Pankille. Lahjoittaa voi myös MobilePaylla suomalaisesta numerosta numeroon 41109, KNA. Paikan päällä ei oteta lahjoituksia.

Tervetuloa kävelemään maailman naisten rinnalla!

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

View Results

Loading ... Loading ...