Karalahti-leffa ennakkoensi-illassa Fuengirolassa

Aika harvoin Aurinkorannikolla päästään nauttimaan suomalaisesta elokuvasta jo ennen sen Suomen ensi-iltaa. Nyt sellainen ihme tapahtuu. Karalahti-dokumentti esitetään ravintola Kukossa tiistaina 27.4. klo 20. Leffan ensiesitys Suomessa on vasta saman viikon perjantaina.

 

Karalahti-dokumentti on rehellinen kertomus kovapäisestä suomalaisesta selviytyjästä ja kiekkoilijasta, Jere Karalahdesta, joka jakaa mielipiteitä. Elokuva paljastaa Karalahden peliurasta ja sen taustoista asioita, joita ei ole kerrottu aiemmin.

 

Ennakkoensi-illan mahdollistaa Fugen Elokuvan Ystävien hyvät suhteet suomalaisiin tuotantoyhtiöihin. Lupa saatiin, koska kyse on rajatusta yleisöstä, Aurinkorannikolla oleskelevista suomalaisista.

 

Tiistain näytös on kaikille avoin, elokuvalippu maksaa 15€, se sisältää yhden juoman ja pientä leffapurtavaa. Lipun voi varata lähettämällä e-mailia osoitteeseen vara[email protected] tai soittamalla +34 646 111 203.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...