Fran Perea nousee Teatro Cervantesin lavalle

 

Fran Perea teki näyttelijän työn ohella muusikon uraa jo ammoisina Serranon perheen vuosina. Esimerkiksi sarjan tunnarina kuultu Uno más uno son siete oli Perean laulama.

Serranon perheen huiman suosion vuoksi Perea on edelleen kovassa huudossa suomalaisten keskuudessa, ja mies palautti itsensä niin härmäläisten kuin espanjalaistenkin verkkokalvoille myös vuoden 2020 suomalais-espanjalaisessa jännityssarjassa Paratiisi.

Musiikin saralla Fran Perea on julkaissut neljä studioalbumia, joista viimeisin on vuoden 2018 Viaja la palabra, joka nousi Espanjan listalla sijalle 19. Vielä tuoreempi tuotos on viime joulukuussa julkaistu neljän kappaleen EP, Canciones para salvarme.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...