Tehostetut poliisivoimat valvomaan juhannuksen viettoa

Fuengirolan kaupunginjohtaja Ana Mula on vahvistanut, että tänään juhannusaattona rannat suljetaan klo.22.00 ja ne avataan taas huomenna 24.6. klo.8.00. Näin estetään juhannuksen juhliminen rannalla ja Covid-19 viruksen leviäminen.

Erityinen valvontapartio on muodostettu yhteisvoimin rantavahtien, paikallispoliisin sekä kansallisen poliisivoimien kanssa. Tämä n. 30 hengen partio pitää huolen yön aikana siitä, että kieltoa noudatetaan. Sama kielto on voimassa myös Fuengirolan naapurikunnissa, kuten mm. Mijaksessa, Benalmadenassa ja Torremolinosissa.

Mula pyytääkin kaupunkilaisia noudattamaan annettuja määräyksiä vedoten siihen, että kielto on laitettu voimaan vain ja ainoastaan kansalaisten hyvinvointia ja terveyttä ajatellen.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...