Carrefourin laajentuminen siirtyy käytäntöön

 

Muutos tulee näkymään erityisen voimakkaasti Málagan provinssissa, sillä kaikista 172:sta myymälästä peräti 58 sijaitsee Málagan alueella.

SuperSolit muuttuvat Carrefour Express, Market tai Supeco -myymälöiksi.

Ennen muutosta Carrefourilla on Espanjassa 205 hypermarkettia, 112 Carrefour Market -supermarkettia, 912 Carrefour Expressiä ja 27 Supeco -myymälää. Ranskalaisketjun liikkeiden kokonaismäärä nousee nyt vahvistuneella kaupalla 1.256:sta 1.428:aan, eli noin 14 prosentilla.

Málagan provinssissa Carrefour nousee tämän jälkeen markkinajohtaja Mercadonan vakavaksi haastajaksi. Mercadonalla on Málagassa tällä hetkellä hallussaan noin 25% jälleenmyyntimarkkinoista. SuperSol-kauppojen jälkeen Carrefourin osuus provinssissa nousee noin 22,7 prosenttiin.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...