Aurinkorannikolta Padelin lähettilääksi

 

– Jossain vaiheessa aloin pyöritellä sellaista ajatusta, että haluan jotenkin mukaan padelin välinepuolelle. Mietin ensin oman merkin perustamista ja kartoitin muitakin vaihtoehtoja, mutta mikään niistä ei tuntunut hyvältä.

Lopulta sopiva yhteistyökumppani löytyi syksyllä 2020, keskellä pandemiaa, sosiaalisesta mediasta.

– Kerran yhden aikaan yöllä, kun perhe oli jo nukkumassa, selailin Instagramia punaviinin äärellä, ja siellä vastaan tuli Exel Padel. Exel oli minulle tietysti pesäpallosta tuttu merkki ja laitoin siitä saman tien viestin. Toisessa päässä Korhosen Tuomas teki samaa hommaa: joi punaviiniä ja selaili Instagramia, ja vastasi heti. Kävi ilmi, että tuttu suomalainen yhtiö oli tosiaan laajentamassa padelin pariin.

Yöllinen viestienvaihto johti pidempään puheluun seuraavana päivänä ja sitä myötä yhteistyöhön, jossa Kataja-Rahko pääsi toteuttamaan intohimoaan padelin parissa kokonaisen tuoteperheen kehittämisessä.

– Kun ensimmäiset mallikappaleet mailoista ja laukuista tulivat, ne menivät saman tien uusiksi. Mietimme malliston, materiaalit ja esimerkiksi laukkujen toiminnallisuuden ihan pienintä yksityiskohtaa myöden.

Nyt toukokuussa Kataja-Rahko tuli Aurinkorannikolle esittelemään tuotteita Espanjan lajitietoisille markkinoille. Mies kuvailee reissua menestykseksi.

– Málagassa toimiva Malakapadel, jonka myymälä on myös Los Pacosin padelkeskuksessa, halusi Exelin yksinoikeudella myyntiin tällä alueella.

Näyttää siis siltä, että Aurinkorannikon padelkentillä heiluu jatkossa suomalaisten pelaajien lisäksi myös suomalaisia mailoja.

Lisää Kataja-Rahkon kuulumisia tämän viikon lehdessä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...