Tiina Moberg täynnä intoa StaffPointin Espanjan johtajaksi

 

-StaffPointilla on tehty hyvät pohjatyöt Espanjassa. Nyt on aika kehittää toimintoja ja siirtyä seuraavalle tasolle. Se tarkoittaa toki kasvua henkilömäärissä, mutta ennen kaikkea toimintamallien ja prosessien kehittämisessä. Tässä prosessissa tiimit ja erityisesti niiden esimiehet ja valmentajat ovat avainasemassa. Heidän työnsä kehittämiseen ja työkaluihin aion panostaa tosissani, Moberg sanoo.

-Vaikka olen vasta pikaisesti tutustunut tiimini, voin jo nyt sanoa olevani ylpeä siitä porukasta, joka töitä tekee. Sieltä löytyy hyvää intoa ja sitoutuneisuutta, mitä me tarvitsemme.

Alku matkailussa

Tiina Mobergin tie StaffPointin operatiiviseksi johtajaksi on ollut monipolvinen. Hänen nuoruuden intohimonsa ja unelmansa liittyivät matkailualaan. Siitä kaikki alkoikin, Lomamatkojen oppaasta tie vei Porvoon matkailuopiston kautta Silja Linelle ja Finnmatkoille aina johtoryhmätasolle.

Matkailualalta hän siirtyi operaattoribusinekseen TDC:n ja myöhemmin DNA:n palvelukseen ja sen jälkeen yrittäjäksi Espanjaan.

Aurinkorannikko on Mobergille tuttu jo muutaman vuoden takaa.

-Tulin etsimään kadonnutta intohimoa. Halusin tietää mitä teen loppuelämälläni. Nyt alkavat palaset olla kohdillaan ja suunta tuntuu hyvältä.

-Minulla on täältä jo pari vuotta kokemusta. Olin aloittamassa täällä Business Landing -yritystä yhdessä Taina Tuomikorven kanssa. Yritys jouduttiin laittamaan lepotilaan pandemian tullessa. Sen spin offiksi syntyi Work It Global, joka yhdistää paikkariippumattomasti ICT osaajat ja yritykset. Sen menestys jatkuu, siihen palkataan uusi toimitusjohtaja ja jään itse enemmän taustalle.

Antti Pekkarinen

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

View Results

Loading ... Loading ...