Seita & Friends -iltapäivät saivat sponsorin

Pandemiarajoitusten aikana Seita & Friends -yhtyeen Kukon esiintymiset ovat vakiintumassa sunnuntai-iltapäiviin. Niissä on ollut mukava tunnelma, kenelläkään ei ole kiire mihinkään. Soitto on alkanut noin klo 15, ihmiset ovat saapuneet paikalle nauttimaan lounasta noin tuntia aiemmin. Tunnelma on leppoisa ja rauhallinen. Seita & Friendsin monipuolinen musiikki istuu hyvin iltapäiviin.

Lippu Seita & Friends -keikoille maksaa 5€. Varauksen voi tehdä etukäteen soittamalla numeroon +34 646 111 203 tai laittamalla emailia [email protected] . On myös mahdollisuus päästä keikoille ilmaiseksi ja saada vielä sapuskat ja juomat kaupan päälle. Siitä mahdollisuudesta seuraavassa.

Woolbed on villaisia vuodetuotteita valmistava yritys. He ovat markkinoineet tuotteitaan esittelytilaisuuksilla Kukossa koko viime syksyn. Nyt Woolbed innostui lähtemään Seita & Friends -klubi-iltapäivien sponsoriksi. Kun tulet kuuntelemaan huippuvalmentaja Juha Flinckin pitämän terveysluennon sunnuntaina klo 11.30 Woolbed tarjoaa sinulle lipun Seita & Friends -keikalle ja antaa vielä lisäksi 15€ käyttörahaa Kukkoon samalle päivälle. Tämä on diili joka kannattaa hyödyntää. Ilmoittautumisohjeet löytyvät vaikka tästä alta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...