Rullakiekkokausi käyntiin Sevillassa

Viime lauantaina alkoi vihdoinkin Andalusian rullakiekkoliiga Sevillassa. Liiga pelataan tällä kaudella poikkeuksellisesti vain seitsemällä joukkueella. Näistä kolme joukkuetta tulee Fuengirolasta, Lions organisaatiosta: sinipaitainen Lions, mustapaitainen Barona ja keltapaitainen Vikings.

Avausturnauksessa Lions ja Vikings pelasivat kaksi ottelua kumpainenkin. Barona sen sijaan pelasi vain yhden ottelun ja senkin Lionsia vastaan. Tilanteesta johtuen oli kaikkien kolmen joukkueen rosterit kovin kevyet ja varsinkin Lions joukkue kärsi tästä, kun mukana oli vain viisi kenttäpelaajaa ja yksi maalivahti. Mio Rantanen Lionsin maalissa sai kahteen peliin torjuttavakseen yhteensä 134 laukausta.

Fuengirolan joukkueista menestyksekkäin oli Vikings, joka voitti molemmat pelinsä. Ensimmäinen aamun peli Gelves Gorilasia vastaan oli tiukka. Vikings oli ensimmäisessä erässä jo 0-2 tappiolla, mutta onnistui lopulta kääntämään itselleen voiton maalein 5-4.

Kauden avausturnauksessa Vikings vyöryi vastustajien yli välillä kirjaimellisesti.

Iltapäivän peli Ceutan Bulldogseja vastaan olikin sitten toista maata. Loppunumerot kirjattiin Vikingsille 21-2. Joukkueen kapteeni Teemu Rastas keräsi ottelussa ujosti tehot 9+3. Kun aamuottelussakin verkko heilahti Rastaan toimesta pari kertaa, johtaa hän sarjan pistepörssiä saldolla 11+3. Toisena pistepörssissä on niin ikään Vikingsissä pelaava Marko Koskela tehoilla 6+3.

Barona pelasi siis vain yhden ottelun, ”sisarjoukkuetta” eli Lionsia vastaan. Ottelu päättyi Baronan voittoon selkein 15-1 lukemin. Ottelun tehomiehinä häärivät Baronan Lucas Lindblad (6+2) ja Jari Nyman (2+6). Huomionarvoista on, että vaikka Lionsin maalivahti Mio Rantanen joutui kaivamaan kiekon 15 kertaa selkänsä takaa, hänen torjuntaprosenttinsa oli silti yli 80.

Fuengirolalaisjoukkueista mustapaitainen Barona ja sinipaitainen Lions iskivät vastakkain. Ottelu oli tasainen aloituskiekon pudottamiseen asti.

Fuengirolan joukkueista Lions joutui avausviikonloppuna kylmään kyytiin. Erittäin ohuella rosterilla pelannut joukkue koki suurinumeroisen tappion myös Gelves Gorilasia vastaan. Tuon ottelun loppulukemat olivat 10-1 fugelaisten häviöksi.

Avausturnauksen jälkeen liigaa johtaa Fuengirola Vikings ja toisena on Barona Fuengirola.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...