Erjan voimabiisit sunnuntaina Kukossa

 

Sunnuntaina 24.10. vietetään Kukossa musiikki-iltapäivää voimaannuttavien laulujen seurassa. Erja Siljamo ja Kari Alajuuma tulkitsevat kappaleita, joiden sanomaa yhdistää positiivinen, eteenpäin vievä voimaenergia. Kun musiikkiin vielä yhdistetään Kukon keittiön loihtima nautinnollinen ruoka ja mielenkiintoinen luento unen vaikutuksesta terveyteen, sunnuntai on pelastettu. Ehkä parasta on se, että lysti ei maksa mitään. Woolbed tarjoaa sinulle sekä musiikin että 3-ruokalajin lounaan. Tilaisuuteen täytyy ilmoittautua etukäteen. Se onnistuu laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai whatsapp viestin numeroon 687151228.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...