Marenostrum soi läpi koko kesän

 

Kesän 2021 Marenostrumin konserttien sarja sisältää näillä näkymin peräti yli 50 tapahtumaa. Näin halutaan tuoda valoa espanjalaiseen tapahtumateollisuuteen, joka on -lähes koko muun maailman kanssa – ollut viimeisen vuoden erittäin hiljainen.

Nyt ilmoitettujen konserttien joukossa ovat mm. Mónica Naranjo (13.8.), Izal (26.6.), Hombres G (16.8.) ja Poveda (valitettavasti ei kuitenkaan Popeda, 4.9).

Kesän 2021 konserttisarjan korkkaa 4. kesäkuuta viulisti Ara malikian. Yksi kesän odotetuimmista vieraista on epäilemättä maailmantähti Marc Anthony, jonka viimekesäinen konsertti siirtyi tämän vuoden kesäkuun 25. päivälle. Konsertti on osa Anthonyn maailmankiertuetta, jonka toteutuminen riippuu vielä koronatilanteesta.

Yksittäisten konserttien lisäksi Marenostrumissa on luvassa nelipäiväinen festivaali jazzin ystäville (Sohail Jazz Experience 17.-20.6.),nelipäiväinen tapahtuna indie-poppareille (Luna Sur Festival 5.-8-8.), kaksipäiväiset karkelot hevikansalle (Metal Paradise 27. ja 28.8.)ja kolmipäiväinen rupeama argentiinalaisen ja espanjalaisen rockin ystäville (Cosquín Rock 23.-25.9.).

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...