Suomikoira Aurinkorannikolla

 

Viisivuotias Onni tepsuttelee innoissaan Los Pacosin koirapuiston portilla. Tuplaportin takana odottaa lauma lajitovereita, joiden kanssa kirsu kuumana vaihtuu päivän kuulumiset ja tarkkaillaan, onko mukaan ujuttautunut uusia tuttavuuksia.

Vuoden päivät Espanjan katuja tassutellut Onni on kotiutunut hyvin paikalliseen elämään. Ensimmäisen kuukauden aikana sattui ikävä välikohtaus, kun kulkukoira hyökkäsi kimppuun.

Suuri mastiffi ehti saada Onnin kiinni ja nappasi takapäästä kiinni. Onneksi sivullisen avustuksella pääsimme pälkähästä pintanaarmuin, Joanna Westerling, Onnin omistaja kertoo.

Onnettomuudesta huolimatta koira on nykyään luottavainen muiden koirapuiston ulkoilijoihin, mutta tutun leikkikaverin puuttuessa Onni siirtyy leikkimään itsekseen pallolla.

Suuri puisto on jaettu kolmeen osaan. Pääportin vierestä pääsee pääaitaukseen, jonka halki kulkee kävelytie. Kulkuväylän varrella sijaitsee myös pieni kahvila, johon voi istahtaa päiväkahville odotellessa koirakaverin puuhaillessa omia touhujaan. Joskus kahvilassa on tarjolla jopa livemusiikkia.

Pääportin vieressä on oma pienempi aitaus agilityn harrastamista varten. Kolmas aitaus sijaitsee puiston toisen portin vierellä, johon kulku on pääaitauksen kautta. Vesipullon kuljettamisesta ei omistajan tarvitse huolehtia, sillä puiston vesipisteet on tehty koirakaverin tarpeita vastaaviksi.

Puiston siisteydestä huolehditaan säännöllisesti ja puut tuovat sopivasti varjoa varjellakseen leikkiviä koiria. Inkoon rakkauslapsi Onni on tyytyväinen uuteen kotimaahansa, sillä Suomessa tassuihin pakkaantunut lumi ja kurakelit olivat inhottavia.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...