Sanin matkassa musiikkiin ja tositelkkariin

Tiistaina 23.11 Aikakoneesta tutuksi tullut Sani laskeutuu keikalle Fuengirolaan, Ravintola Kukkoon. Luvassa on riemukas ilta, jossa tullaan kuulemaan niin Sanin omaa tuotantoa kuin myös Aikakoneen hittejä sekä valikoituja coverbiisejä.Sanin matkassa musiikkiin ja tositelkkariin, on hyvin kuvaava otsikko jutulle.

Matkassa mukana ovat kitaristit Tuomas ”Gary” Keskinen (Hausmylly, Negative) sekä Janne Kasurinen (Irina, Jere Ijäs).

-Olen innoissani päästä tapaamaan tuttuja Espanjaan ja ihanaa olisikin nähdä heitä nyt kun vihdoin pääsemme esiintymään Kukkoon. Korona-aika on ollut raskasta kaikille meille muusikoille, nyt on kiva päästä matkoille ja keikalle, Sani kertoo.

Sani on viime aikoina esiintynyt useammassa tositv-ohjelmassa Suomen telkkarissa. Musiikin lisäksi pääset illan aikana kuulemaan Sanin kuulumisia, sekä tarinoita niin BB-talon VIP-kauden tunnelmista kuin tulevasta Farmi-ohjelmasta.

-Uskon, että illasta tulee mainio. Ohjelmistoon on valittu paljon hittejä menneiltä vuosilta mm. Tuhat Yötä, Olen luonasi sun, Odota, Nti Groove jne.

Varaa paikkasi Sanin iltaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...