Kuolemantapaus Fuengirolan rannalla

Kuolemantapaus Fuengirolan rannalla sattui ennen klo 13:a. Suomalainen ohikulkija Sikke Uusitalo kiinnitti huomionsa runsaaseen poliisien määrään rannalla.

-Poliiseja oli paljon ja näytti, että pelastustoimia tehdään melko kaukana rannasta. Paikalla oli myös Guardia Civilin moottorivene avustamassa toimissa, Uusitalo kertoo.

Edellä kerrottu tapahtui Los Bolichesin padel kenttien kohdalla Ronda 3 talon edessä.

-Kun kävelimme pari sataa metriä eteenpäin, rantapenkereellä oli lakanalla peitetty ruumis. Musta ruumisauto oli myös paikalla ja poliiseja. Kuolinsyytä en uskalla arvioida, mutta apeaksi näky veti.

Uusitalo kertoo jutelleensa paikalle sattuneen englantilaisnaisen kanssa.

-Nainen kertoi, että juuri eilen surffaripojat olivat pelastaneet suunnilleen samalta paikalta kaksi uimaria. Myös he olivat kaukana rannasta. Nämä uhrit oli viety ambulanssilla pois, mutta ilmeisesti he selviytyivät.

Syksyn ja talven aikana aallot ovat vaarallisen voimakkaita. Uimaan lähtöä kannattaa harkita tarkasti jos yhtään aaltoja on näkyvissä, ne voivat olla petollisia.

Antti Pekkarinen

Päivitys uutiseen klo 16.30.

Saamamme tiedon mukaan kuvassa oleva Guardi Civilin vene liittyi pelastustehtävään, joka onnistui. Sen sijaan menehtynyt ihminen löytyi jo klo 11.10 keskiviikkoaamuna kuolleena vedestä. Hänet havaitsi ohikulkija, joka soitti viranomaisille. Kuolinsyytä ei vielä tiedetä. Nämä kaksi tapahtumaa ovat olleet toisistaan erillisiä. Rannalla on siis ollut tänään harvinaisen paljon ikäviä tapahtumia. Uudelleen vielä on syytä esittää varoitus aalloista ja virtauksista.

https://fuengirola.fi/category/uutiset/

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...