Sohailin linnaan esittävien taiteiden festivaali

 

Anfitrión on joukko tapahtumia, joiden järjestämispaikoiksi on valikoitu Andalusian vanhoja estradeja, joilla voidaan tavoitella ikiaikaisten roomalaisteatterien tunnelmaa. Aiemmin tapahtuman paikkoina ovat olleet Teatro romano de Itálica Sevillassa, Alcazaba Almeríassa, Teatro romano de Baelo Claudia Cádizissa ja Teatro de Las Cocheras Huelvassa.

Nyt tuohon joukkoon viidentenä liittyy siis Fuengirolan oma Castillo de Sohail.

Asiasta tiedotettiin samalla kun Andalusian maakuntahallituksen kulttuurivastaava Patricia del Pozo ja Fuengirolan pormestari Ana Mula kävivät Sohailin vieressä tutustumassa vanhojen raunioiden kaivauksiin.

Sohailin sisällyttäminen Anfitrión -tapahtumien sarjaan, joka aiemmin tunnettiin myös nimellä Festival de Teatros Romanos, on varmasti kaivattu piristysruiske kovien aikojen kolhimille Fuengirolan matkailu- ja kulttuurialoille.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...