Co-working nousussa – Smart Work Plaza Boliches avattiin

 

-Smart Work Plaza on upea osoitus siitä, että Fuengirolalla on kansainvälistä vetovoimaa. Pauliina Manso tiimeineen on saanut alulle jotain ainutlaatuista, suomalaiset, tanskalaiset, britit ja käytännössä kaikki Euroopan kansallisuudet pystyvät helposti aloittamaan yritystoimintansa Fuengirolassa. Tämä Centro Finandiassa sijaitseva toinen Smart Work Plaza kertoo siitä, että vaikka elämme vaikeita aikoja, hyvin hoidetuille liiketoimille on tarvetta ja kysyntää, Romero sanoi avajaispuheessaan.

Los Bolichesin Centro Finlandiaan avattu keskus toimii franchising periaatteella, emäyhtiö perustettiin Fuengirolan keskustaan loppuvuodesta 2018. Los Bolichesin vasta avattu paikka on ketjun ensimmäinen laajennus. Jatkossa paikkoja on tarkoitus avata ympäri Espanjaa ja mahdollisesti muuallekin.

-Olemme tutkineet Smart Work Plazan konseptia tarkasti ja havainneet sen toimivaksi. Tähän alkavaan ketjuun voi lähteä turvallisin mielin mukaan ensimmäiseksi lenkiksi. Kaikki viestit maailmalta kertovat, että perinteisten toimistojen käyttö vähenee jatkuvasti. Ihmiset ja yritykset haluavat helppoja ratkaisuja, joissa heidän ei tarvitse vaivata itseään byrokratialla ja pitkillä sitoumuksilla, arvioi yksi SWP Bolichesin omistajista Jukka Salminen.

Aurinkorannikon suomalaisen koulun hallituksen puheenjohtaja Susanna Salo teki ensimmäisen varauksen SWP:n neuvotteluhuoneesta.

Enemmän kuin pelkkä tila

Co-workingin periaatteisiin kuuluu, että tilat ovat paljon enemmän, kuin esimerkiksi toimistohotellissa.

-Pyrimme siihen, että täällä työskentelevät ihmiset tuntevat olevansa osa työyhteisöä, vaikka jokainen toimiikin itsenäisesti. Yhteiset aamiaiset, cava-hetket ja erilaiset yhteiset harrasteet kuuluvat konseptiin, SWP Bolichesin community manager Sanna Lukkari valaisee toimintaa.

Co-working on muutakin kuin työtä. Se on myös yhdessäoloa, ajatusten vaihtoa ja sosiaalista elämää. Community manager Sanna Lukkari laittaa yhteisölle aamiaista ja luo muita aktiviteetteja.

SWP Bolichesista voi vuokrata oman toimiston tai pelkän työpisteen. Netti, sähkö, vesi ja jopa päivittäinen kahvi kuuluvat aina hintaan.

Avajaistilaisuus aloitettiin SWP Bolichesin alakerrassa sijaitsevassa ravintola Kukossa. Cavan ohessa nautittiin skandinavisia tapaksia ja katseltiin kuvia SWP:n remontista. Koronasääntöjen mukaan uusiin vastaremontoituihin tiloihin tutustuttiin kuuden hengen ryhmissä.

SWP:n avajaiset aloitettiin ravintola Kukosta.

-Oli kiva kuunnella ihmisten kommentteja, kun he tutustuivat tiloihin. Tilojen valoisuutta ja modernia ilmettä kehuttiin kilpaa. Myös yhteisiä oleskelutiloja kehuttiin tyylikkäästi sisustetuiksi, Lukkari hymyilee.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...