Fuengirolan rantakadulta löytyi kuollut ihminen

-Ajoin paikan ohi ensimmäisen kerran aamulla klo 7.55. Siinä vaiheessa tilanne oli todennäköisesti tuore, ainakin paikalla olevien poliisien hämmennyksestä päätellen. Myös ruumiin yli vedetty lakana värjäytyi vielä tuolloin verestä, kertoo toimitusta lähestynyt lukija.

Toistaiseksi ei tiedetä mitään yksityiskohtia tapauksesta. Kuolleen sukupuoli, kansallisuus, ikä ja muut tunnistetiedot selvinnevät päivän kuluessa. Myöskään toistaiseksi ei tiedetä, liittyykö asiaan mahdollisesti rikos.

Alue on eristetty poliisinauhoin.

Seuraamme tilannetta ja kerromme lisää, heti, kun tietoa on saatavilla.

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Huolestuttaako sähkön hinnan nousu?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos