Aurinkorannikko siirtyy tasolle 2 – lisää liikkumavaraa ravintoloille

 

Päätös tarkoittaa, että torstaista alkaen ravintoloiden on lupa käyttää 75% kapasiteetistaan sisätiloissa ja täydet 100% ulkotiloissa. Pöytien välien tulee kuitenkin olla 1,5m ja suurin sallittu pöytäseurueen koko on terasseilla kahdeksan henkilöä. Komitean ehdotuksen mukaan sisällä pöytäseurue voi maksimissaan olla kuusi henkilöä.

Ulkonaliikkumiskielto ei ole voimassa missään Málagan provinssin kunnassa, koska ilmaantuvuusluku ei ylitä tuhatta yhdessäkään alueen kunnassa.

Rajoitusten lievennykset johtuvat tartuntojen laskevasta suuntauksesta. Viikko sitten ilmaantuvuusluku Málagan provinssissa on 641,2 kun se tänään keskiviikkona 18.8. oli enää 462,2. Suunta on hyvä, samoin vauhti.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...